Формування мотивації дітей 6–10 років до занять руховою активністю засобами гандболу - Унгурян, Олександр Олександрович (My University, 2025)
Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню та експериментальній перевірці методики формування мотивації дітей 6–10 років до систематичних занять руховою активністю засобами гандболу. Розроблена методика враховує вікові, психологічні та соціальні особливості учнів, передбачає застосування ігрових, змагальних та командних завдань. Експеримент підтвердив підвищення рівня мотивації, фізичної активності та соціальної взаємодії дітей.
Keywords: мотивація, діти 6–10 років, рухова активність, гандбол, фізичне виховання, ігрові методики, педагогічні умови, соціальна взаємодія, спортивні заняття.