Управління та діагностування бізнес-проєктів: методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни. - Kravchuk, Iryna; Zybareva, Oksana V.; Verbivska, Liudmyla (My University, 2023)
Досліджено та узагальнено теоретико-методологічні і практичні акпекти управління проєктами. Розкриті особливості інвестиційної діяльностІ, що сприяють розвитку національної економіки і є стимулом для активізації підприємницької діяльності.
Keywords: Проєкти, управління проєктами, діагностування, інвестиції