Проблеми бібліографічного апарату в навчальному посібнику «Історія зарубіжної літератури ХХ століття» (видавництво «Центр учбової літератури») - Dzyk, Roman (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Розглянуто проблеми бібліографічного апарату в навчальному посібнику «Історія зарубіжної літератури ХХ століття» (видавництво «Центр учбової літератури»).
Keywords: бібліографічний апарат; навчальний посібник; Історія зарубіжної літератури ХХ століття; видавництво «Центр учбової літератури»