Менеджмент туристичного бізнесу в економічному просторі України - Гаврилюк, Христина Анатоліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі розглянуто базові аспекти розвитку туризму в Україні, зокрема динаміку та структуру туристичного потоку, основні чинники, що впливають на розвиток туристичного бізнесу, а також стратегії просування та конкурентні переваги на ринку. Дослідження ґрунтується на аналізі статистичних даних, літературних джерел та експертних оцінках. Особлива увага приділена виявленню ключових тенденцій та прогнозуванню перспектив подальшого розвитку туристичного сектору України.
Management of the tourism business in the economic space of Ukraine
Keywords: туризм, туристичний бізнес, економічний простір, конкурентні переваги, маркетингові стратегії, туристичний потік, аналіз даних, прогнозування, тенденції.