Удосконалення швидкісно-силових здібностей у велосипедистів з маутенбайку 12-14 років - Гоменюк, Сергій Ілліч (My University, 2023)
роботі обґрунтовано теоретико-методичний зміст підготовки велосипедистів 12-14 років з маутенбайку, розроблена програма удосконалення швидкісно-силової підготовки спортсменів. Це дозволить збільшити кількість обертів в педалюванні велосипедиста та велотренажері та на трасі.
Keywords: маутенбайк, велоспорт, швидкісно-силова підготовка