ПІДВИЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Орищук, Сергій (Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, 2021)
У статті розглядається досвід реалізації дистанційного навчання в Чернівецькому національному універси- теті на кафедрі англійської мови в період поширення Covid-19. Дистанційне навчання стало основою сучасного освітнього процесу, в рамках якого перед ВНЗ ставляться нові завдання, пов’язані з реалізацією відкритого навчання, застосуванням педагогічних технологій, які розширюють доступ до різних типів інформації, сприя- ють поширенню знань, автоматизують процеси контролю і управління процесом навчання.
Keywords: дистанційне навчання, освітній простір, синхронний й асинхронний формат, навчальні інтер- нет платформи, іноземна (англійська) мова, мотивація студентів, гнучкість мислення.