Лінійна алгебра: збірник задач і контрольних запитань для самостійної роботи студентів (частина 1) / Укл.: Р. С. Колісник, В.С. Сікора.‒ Чернівці, 2025.‒ 58 с. - Сікора, Віра Степанівна; Колісник, Руслана Степанівна (My University, 2025)
Збірник складено у відповідності до діючої програми курсу “Лінійна алгебра” для студентів 1 курсу спеціальностей 014.04 – «Середня освіта (Математика)» та 111 ‒ «Математика» денної та заочної форм навчання факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.