До питання кадастрової ідентифікації раритетних видів біорізноманіття екомережі Буковинських Карпат - Беспалько, Руслан; Казімір, Іван; Солодкий, В.Д. (Екологічні науки, 2013)
У відповідності до вимог Закону "Про екологічну мережу України" досліджено розвиток ключових, сполучних,буферних та відновлювальних територій екомережі Буковинських Карпат і Передкарпаття та стан раритетних видів біорізноманіття в контексті наповнення структурних елементів облікових номерів Державного земельного кадастру та Державного кадастру природно-заповідного фонду.
Keywords: Буковинські Карпати; кадастрова інформація; збалансований розвиток; екомережа; природно-заповідний фонд (ПЗФ)