Методичні рекомендації до лабораторного практикуму та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Художні основи проектування друкованих і мультимедійних видань» - Фельде, Христина Вікторівна; Городинська, Ніна Василівна (My University, 2022)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму та завдання для самостійного виконання з навчальної дисципліни «Художні основи проектування друкованих і мультимедійних видань. Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю «Видавництво і поліграфія».