МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ ЗА ДРУГИМ (МАГІСТЕРСЬКИМ) РІВНЕМ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Pukalsky, Ivan; Luste, Iryna; Yashan, Bohdan (Чернівецький нац. ун-т, 2022)
Рекомендації розроблені відповідно до Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту», а також «Положення про виявлення та запобігання плагіату», «Положення про процедуру впровадження антиплагіатної системи», «Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та організацію роботи Екзаменаційної комісії Черні-вецького національного університету імені Юрія Федьковича».