Маркетинговий проєкт - Буднікевич, Ірина Михайлівна; Бурдяк, Олег Мирославович; Зрибнєва, Ірина Павлівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
Робочий зошит «Маркетинговий проєкт» з навчального тренінгу «Розробка маркетингового проєкту» призначений для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Маркетинг», галузі знань «Бізнес, адміністрування та право». Розробка маркетингового проєкту дозволяє студентам продемонструвати компетенції та навички, які вони отримали під час навчання на освітній програмі «Маркетинг». Метою розробки маркетингового проекту є розвиток у студентів практичних навичок і компетенцій у сфері маркетингу через створення реального або симульованого проекту. Це дозволяє студентам краще зрозуміти специфіку роботи в маркетинговій галузі, застосувати теоретичні знання на практиці, здійснювати аналіз ринку, створювати стратегії для просування продуктів чи послуг, а також працювати в команді для досягнення спільної мети (у випадку групового проєкту).
Keywords: Маркетинг; Маркетинговий проєкт; Маркетингові дослідження; Маркетинг-мікс