Спеціальна фізична підготовленість хлопців-волейболістів 13-14 років - Кіріл, Марін Марінович (My University, 2023)
У роботі встановлено теоретико-методичні особливості розвитку спеціальних фізичних якостей у волейболістів віком 13-14 років під час спеціалізованої базової підготовки; визначено ефективні засоби й методи, спрямовані на поліпшення спеціальної фізичної підготовки волейболістів 13- 14 років під час спеціалізованої базової підготовки; оцінено рівень спеціальної фізичної підготовленості волейболістів у віці 13-14 років; розроблено методику поліпшення спеціальної фізичної підготовленості волейболістів 13- 14 років на етапі спеціалізованої базової підготовки.
Keywords: фізична підготовленість, волейбол, спеціалізована базова підготовка, ДЮСШ.