Матеріали студентської наукової конференції ЧНУ ім. Ю. Федьковича (25–27 квітня 2023 р.) - Кульбабська, Олена Валентинівна; Римик, Софія; Макеєва, Аліна; Якимівська, Руслана (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
У матеріалах конференції звернуто увагу на новітні підходи навчання учнів/учениць української мови в ділянці граматики й розвитку мовлення.
Матеріали студентської наукової конференції ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Філологічний факультет
Keywords: Нова українська школа, лінгвометодика, українська мова, діалог, синтаксис, інфінітив