Cours de didactique du français langue étrangère à l'école secondaire - Руснак, Д.А. (Чернівці Чернівецький національний університет імені Юрія Федькович, 2021)
Cours de didactique du français langue étrangère à l'école secondaire = Курс з методики навчання французькрї мови і літератури в закладах загальної середньої освіти: навч.посібник Чернівці:Чернівец. нац.ун-т ім. Ю.Федьковича, 2021. 200с.
Курс з методики навчання французькрї мови і літератури в закладах загальної середньої освіти
Для студентів 2-4 курсів спеціальності "Середня освіта", учителів, викладачів французької мови і культури, аспірантів, здобувачів.
Keywords: французька мова, методика