НАРИСНА ГЕОМЕТРІЯ (архітектурна графіка) - Рєзанова, Катерина Андріївна; Овсієнко, Ольга Віталіївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів за спеціальністю G17 «Архітектура та містобудування» та програмі дисципліни «НАРИСНА ГЕОМЕТРІЯ (архітектурна графіка)». Методичні рекомендації містять вказівки до виконання графічних завдань, варіанти завдань з описом методики їх виконання, список рекомендованої літератури.
Keywords: архітектурна графіка; нарисна геометрія; цифрова графіка; гармонія кольору; композиція; архітектурна айдентика; цифрові графічні прийоми