ЗООЛОГІЯ ІЗ ОСНОВАМИ ПАЛЕОЗООЛОГІЇ - Череватов, Володимир Федорович; Тимочко, Леся Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Навчальний посібник містить матеріал щодо особливостей організації, біології основних груп безхребетних і хордових тварин, а також - розділ, присвячений історичному становленню органічного світу. Для закріплення знань із кожної систематичної групи тварин розроблені лабораторні роботи, а для узагальнення студентам пропонується заповнення підсумкових таблиць. Видання підготовлено для студентів біологічних та педагогічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Навчальний посібник для лабораторних занять та самостійної роботи
Keywords: Зоологія; безхребетні та хордові тварини; морфофізіологічні особливості