Територіальне планування розвитку позашкільної освіти Тереблеченської територіальної громади - Войцехівська, Христина Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В кваліфікаційному дослідженні здійснено глибокий аналіз ключових аспектів, пов'язаних із розвитком позашкільної освіти в Тереблечанській територіальній громаді . Основною метою дослідження є вивчення поточного стану системи позашкільної освіти в даній територіальній громаді та розробка стратегії та рекомендацій щодо її подальшого розвитку. У роботі аналізуються існуючі проблеми та можливості в галузі позашкільної освіти в Тереблеченській територіальній громаді, проводиться огляд сучасних методів територіального планування розвитку освіти. На основі проведеного аналізу формулюються рекомендації щодо оптимізації мережі позашкільних навчальних закладів, розвитку програм та проєктів для підтримки та стимулювання освітніх ініціатив у територіальній громаді.
Territorial planning of the development of out-of-school education in the Terebleche territorial community
Keywords: територіальне планування; розвиток; позашкільна освіта; Тереблеченська територіальна громада; територіальна організація; методологічні аспекти; структура освіти