Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ, ХІМІЇ ТА БІОРЕСУРСІВ - (:unkn) unknown (ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2021)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–22 квітня 2021 року). Інститут біології, хімії та біоресурсів. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. – 230 с. До збірника увійшли матеріали студентів інституту біології, хімії та біоресурсів, підготовлені до щорічної студентської наукової конференції університету. Молоді автори роблять спробу знайти підхід до висвітлення й обґрунтування певних наукових питань, подати своє бачення проблем.