Література Буковини (II половина XIX століття) - Попович, Олександр (Чернівці: ЧНУ, 2014)
Навчально-методичний посібник розроблений згідно з вимогами кредитно-трансферної системи організації навчального процесу, містить короткий виклад предмета і завдань курсу, програму та структуру змістових модулів, навчальних елементів, зміст завдань та літературу для самостійної роботи студентів, тематику ІНДЗ, критерії оцінювання навчальних здобутків студентів, контрольні питання для самоперевірки та рекомендовану літературу до курсу, плани практичних занять та засоби діагностики знань студентів (тести).
Keywords: письменники Буковини; літературний процес; Чернівці; Буковина