Тайм менеджмент: шляхи підвищення ефективності використання робочого часу в організації - Губчак, Наталія Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено теоретичне узагальнення та аналіз шляхів підвищення ефективності використання робочого часу в організації на прикладі готельно-ресторанного комплексу VICTORIA DELUXE. Охарактеризовано суть тайм-менеджменту як інструменту підвищення ефективності робочого часу та організаційного розвитку підприємства. Розглянуто особливості впровадження тайм-менеджменту в сучасному бізнесі. Здійснено аналіз профілю діяльності готельно-ресторанного комплексу VICTORIA DELUXE. Здійснено дослідження тайм-менеджменту як інструменту організаційного розвитку готельно-ресторанного комплексу VICTORIA DELUXE, описано значення тайм-менеджменту в структурі організації робочого часу та забезпеченні ефективності організаційного розвитку підприємства. Визначено та описано шляхи підвищення ефективності використання тайм-менеджменту та заходи щодо впровадження його концепції в структурі забезпечення організаційного розвитку готельно-ресторанного комплексу VICTORIA DELUXE. Розроблено інструкцію щодо ефективного застосування тайм-менеджменту для працівників готельно-ресторанного комплексу VICTORIA DELUXE, а також приклад тренінгу з розвитку навичок тайм-менеджменту
Time management. Ways to improve the efficiency of the use of working time in the organization.
Keywords: тайм-менеджмент, робочий час, сучасний бізнес, організаційний розвиток підприємства.