ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ДО ОЗНАЙОМЛЕННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ІЗ ТВОРАМИ ПРО ІНКЛЮЗИВНІСТЬ - Гордійчук, Оксана (Рівненський державний гуманітарний університет, 2021)
Автором обґрунтовано необхідність підготовки майбутнього вчителя до ознайомлення молодших школярів із творами про інклюзивність; проаналізовано апробацію особливостей ознайомлення з літературною автобіографічною історією-казкою про інклюзивність «Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама».
Keywords: пiдготовка майбутнього вчителя початкової школи до роботи в інклюзивному класі; казка про інклюзивність; молодший шкільний вік, інклюзивна література