Рекреаційно-туристичне природокористування. - Кілінська, Клавдія Йосипівна (Кілінська К. Рекреаційно-туристичне природокористування. / К. Кілінська // Навчально-методичний посібник. Чернівці - Вид-во Черн нац унів–ту імені Ю.Федьковича. – 2021. – 320 с., 2021)
У навчально-методичному посібнику розкриваються теоретико-методологічні засади рекреаційно-туристичного природокористування, розглядаються природні, історико-культурні та соціально-економічні складові рекреаційно-туристичного природокористування, запропонована рекреаційно-туристична характеристика Чернівецької області та методика вивчення рекреаційно-туристичного природокористування на території рідного краю. Для фахівців у галузі географії, рекреації і туризму, курортології, працівників туристичних компаній, викладачів, аспірантів, студентів географічних та економічних факультетів вищих навчальних закладів.
Keywords: Рекреаційно-туристичне природокористування, рекреація, туризм