СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ - Лопатинський, Юрій Михайлович; Кифяк, Вікторія Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчально-методичний посібник спрямований на формування стратегічного мислення та практичних навичок формування стратегії управління людськими ресурсами в умовах різних соціальних викликів. Практичні кейси, прямі лінки на джерела та мастермайди за темами допоможуть здобувачам системно освоювати інформацію лекцій і формувати критичне мислення. Для здобувачів і практикуючих фахівців у сфері управління людськими ресурсами.
Навчально-методичний посібник
Keywords: стратегічне управління людськими ресурсами; стратегія; управління персоналом; HR-управління; HRM; стратегія упраління людськими ресурсами; людські ресурси, стратегічні інструменти