Моделювання економіки: практикум: навч. посіб. - Григорків, Василь Степанович; Григорків, Марія Василівна (Чернівецький нац. ун-т, 2023)
авчальний посібник містить типові завдання та приклади їх виконання для практичних і лабораторних занять, самостійної та індивідуальної роботи, контролю і самоконтролю базових знань із моделювання економіки. Охоплений матеріал розкриває елементи теорії моделей поведінки споживачів і виробників, виробничих функцій, моделей загальної та ринкової рівноваги, а також міжгалузевих балансових моделей та моделей економічного зростання. Для студентів економічних та інших прикладних спеціальностей.