КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА З МЕНЕДЖМЕНТУ - Ємчук, Тетяна Володимирівна; Підгірна, Валентина Никифорівна; Данілова, Ольга Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Пропоноване видання укладено відповідно до Освітньо-професійної програми «Менеджмент туристичної індустрії», спеціальності 073 «Менеджмент», галузі знань 07 «Управління та адміністрування». У методичних рекомендаціях висвітлено процедурні вимоги до написання кваліфікаційної роботи, а саме: вибору теми дослідження, роботи з рекомендованою літературою, представлення отриманих дослідницьких висновків, загальні вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи.
Методичні рекомендації
Keywords: менеджмент; управління; туристична індустрія; організація; планування