Навчально-методичний посібник «Трудові спори» - Hetmanseva, Nina; Vakaryuk, Lyudmyla (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник підготовлений та розроблений у відповідності з робочою навчальною програмою спеціального курсу «Трудові спори» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу «Трудове право». Навчально-методичний посібник «Трудові спори», призначений для проведення лекційних і практичних занять зі студентами юридичних факультетів.
Keywords: трудові спори