Бухгалтерський облік в управлінні підприємством - Kuz, Vasyl; Ковальчук, Тетяна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У практикумі наведені практичні завдання двох типів: рівневі тестові завдання (альтернативні тестові завдання; тестові завдання з множинним запитом; твердження з невідомою змінною; тестові завдання на відповідність) і ситуаційні завдання. Для зручності набуття практичних навичок дано визначення базових понять і категорій, наведено перелік питань для самоконтролю та рекомендованих джерел
Keywords: бухгалтерський облік; управління; інформаційне забезпечення процесу прийняття управлінських рішень; облікова інформація