Облікова політика: вплив на прийняття рішень - Никифорак, Ірина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020)
Система управління, в свою чергу, потребує якісного інформаційного забезпечення, яке переважно формується у системі бухгалтерського обліку. Особливості організації та методики системи обліку на підприємстві визначаються в обліковій політиці. Тому обґрунтування елементів облікової політики відіграє вирішальну роль у забезпеченні траєкторії розвитку та досягненні успіхів кожного підприємства.
Keywords: управлінські рішення; облікова політика