Українська література на сторінках журналу "Самостійна Думка" (1931-1932 рр.): ідейно-тематичні та жанрово-стильові аспекти - Фочук, Мар'яна Сергіївна (My University, 2022)
У дипломній роботі зібрано, систематизовано та проаналізовано поетичні, прозові твори та літературно-критичні виступи, опубліковані на сторінках журналу «Самостійна Думка» за 1931-1932 роки. Проаналізовано ідейно-тематичні та жанрово-стильові елементи. Укладено бібліографічний покажчик художніх творів, літературно-критичних праць надрукованих на сторінках журналу за аналізований період.
Keywords: література; журнал; "Самостійна думка"; поезія; проза; літературознавство; оповідання; новела