Психологічний аналіз суб’єктивного сприйняття підлітком значущих дорослих в умовах дистантної сім’ї - Барабащук, Ганна (Луцьк: Вежа-Друк, 2019)
У статті представлено використання проективної методики "Сімейна соціограма" (Е.Ейдеміллера) у роботі з підлітками, батьки яких тривалий час перебувають за кордоном на заробітках. Запропоновано критерії аналізу робіт досліджуваних.
Keywords: підлітковий вік, дистантна сім'я, сімейна соціограма