Гурток з робототехніки як засіб професійної орієнтації та розвитку технічної творчості учнівської молоді - Калінський, Олег Андрійович; Крамар, Валерій Максимович; Кондрюк, Денис Васильович (Глухів : НПУ ім. О. Довженка, 2023)
Пропонуються навчальні проєкти з робототехніки (Підставка для телефона, Годівничка для тварин, Маніпулятор) на платформі Arduino для реалізації в гуртках технічної творчості.
Keywords: технічна творчість, робототехніка, гурткова робота