Степан Смаль-Стоцький. «Заслужений перед усією Україною» - Добржанський, Олександр; Даниленко, Віктор; Даниленко, Олександр (Парламентське видавництво, 2023)
В книзі висвітлюється життя і діяльність академіка Степана Смаль-Стоцького, відомого українського культурного й громадсько-політичного діяча, педагога, видатного вченого-славіста, який зробив вагомий внесок у розвиток української філології, літературознавства, історії.
Keywords: С.Смаль-Стоцький, Буковина, український рух