Сучасні тенденції діджиталізації системи HR - Liubov, Vodianka (My University, 2023)
У статті розкривається діджиталізація як ефективна форма в управлінні і розвитку персоналу. Необхідність її застосування обумовлена змінами у світі цифрових технологій, у навколишньму середовищі та й соціальних вимогах суспільства. З’ясування найбільш ефективних технологій в управлінні розвитком персоналу дають змогу підприємству уникнути можливих втрат і стабільно нарощувати ефективність свого функціонування.
Keywords: діджиталіація, система HR