Особливості використання освітніх навчальних платформ в закладі вищої освіти. - Предик, Аліна; Коваль, Ольга (Суми: ФОП Цьома С.П., 2021)
У статті перелічено програми, які забезпечують ефективний навчальний процес в Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича. Особливу увагу зосереджено на порівнянні програм, що забезпечують відеоконференцію google meet та zoom. Висвітлено додаткові програми для забезпечення цікавого та продуктивного навчання.
Keywords: технічні засоби; плагіат; moodle; Google Classroom, Google Forms, Learningapps; meet; google meet, zoom, Blackboard, CenturyTech, ClassDojo, Seesaw, Duolingo, Matific, IDroo