Створення сервісу оптимізації сайтів для пошукових систем: архітектура та фронтенд - Циганаш, Вадим (My University, 2024)
Розроблено вебсервіс для автоматизації оптимізації пошукових систем (SEO) вебсайтів. Основна увага приділяється архітектурі та фронтенду сервісу. Сервіс включає інструменти для створення, планування та публікації статей, інтеграції з популярними CMS (Webflow, Strapi, WordPress), а також функціонал для роботи з ключовими словами. Фронтенд сервісу розроблено на основі Next.js, що також виконує роль backend для авторизації користувачів, обробки платежів через Stripe і управління проєктами. Логіка генерації контенту реалізована на окремому сервері, що взаємодіє із загальною базою даних через Prisma. Вебсервіс забезпечує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для створення SEO-статей, автоматичного індексування в Google Search Console і покращення пошукової видимості вебсайтів користувачів.
Keywords: автоматизація SEO, пошукова оптимізація, генерація контенту, інтеграція з CMS, індексація в Google, управління контентом