Навчальна програма дисципліни «Культурні ландшафти» - (:unkn) unknown (Чернівец. нац. ун-т, 2024)
«Культурні ландшафти» – це вибірковий компонент навчання, що сприяє здобуттю компетенцій у галузі цілісного сприйняття ландшафту як соціокультурного феномену. Основними завданнями курсу є формування світоглядних, загальнонаукових і фахових знань про культурні ландшафти, розвиток навичок їхнього дослідження, збереження, раціонального використання і виявлення унікальності
Keywords: ландшафт, культурний ландшафт, природні умови, артефакт