Потапенко Андрій. Створення комп’ютерної гри UNO з використанням рушія Unity // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики.– Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. – С.54–55 (Науковий керівник – доц. Юрченко І.В.). - Потапенко, Андрій (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики, 2021)
Створення комп’ютерної гри UNO з використанням рушія Unity
Створення комп’ютерної гри UNO з використанням рушія Unity
Keywords: комп’ютерна гра UNO, рушій Unity