ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПУБЛІЧНОЇ СЛУЖБИ У ДЕРЖАВІ ІЗРАЇЛЬ - Krainii, Pavlo (My University, 2025)
Особливості ізраїльської правової системи впливають на взаємодію різних гілок влади та формують необхідний рівень комунікації публічної влади з громадянами своєї країни. Впродовж більш як 80-ти річного процесу формування сучасного публічного права Держави Ізраїль, можемо констатувати що на сьогоднішній день воно є результатом унікального поєднання європейської правової доктрини разом із доктриною загального права. Це призвело до того що на сьогоднішній день на найвищому законодавчому рівні не прийнятого Основного закону про публічну службу що прирівнювалося б до найвищого рівня конституційного регулювання.
Keywords: публічна служба; Держава Ізраїль; Україна; державна служба