Цивільне процесуальне право України (Особлива частина) - Гетманцев, Олександр Валентинович; Кондрат’єва, Людмила Анатоліївна; Ostafiichuk, Liudmyla; Paskar, Aurika; Tatulych, Iryna (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У підручнику на основі чинного цивільного процесуального законодавства України, матеріалів судової практики розглядаються та аналізуються норми цивільного процесуального законодавства, науково-теоретичні погляди науковців з питань практичного застосування в судовій діяльності норм матеріального і норм процесуального права при вирішенні цивільних справ у порядку цивільного судочинства. Для студентів вищих навчальних закладів України за спеціальністю – 081 Право, аспірантів, докторантів, викладачів, юристів – практиків
Keywords: цивільне процесуальне право