Інвестиційна привабливість земель сільськогосподарського призначення в Україні - Беспалько, Руслан; Воронюк, Юлія (Науковий вісник НЛТУ України., 2013)
Проаналізовано сучасний стан і рівень використання земель сільськогосподарського призначення. Досліджено проблематику питання підвищення інвестиційної привабливості цих земель, зокрема розглянуто чинники, які створюють перепони на шляху розвитку цього процесу та запропоновано можливі шляхи їх подолання
Investment appeal of agriculture lands in Ukraine
Keywords: землі сільськогосподарського призначення; інвестиційна привабливіст; земельні інвестиції; раціональне використання земель