Структурно-функціональна модель збереження репродуктивного здоров’я старшокласників. - Mudryi, Yaroslav (My University, 2014)
У роботі подано структурно-функціональну модель збереження репродуктивного здоров’я старшокласників, розкрито її основні елементи.
STRUCTURAL AND FUNCTIONAL MODEL OF STUDENTS’ REPRODUCTIVE HEALTH IN A HIGH SCHOOL
Keywords: модель; репродуктивне здоров’я; старшокласники