ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ ПРОЄКТІВ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - БЕЖЕНАРЬ, ОЛЕНА ГРИГОРІВНА (My University, 2021)
Усі зміни сучасного життя впливають передусім на зростаюче покоління, а точніше на його навчання та виховання. Основне завдання школи полягає в необхідності подання знань учням, розвитку особистості школяра на основі вивченого, вихованні культури мислення та мовлення. Розвиток більшості загально-навчальних умінь і навичок бере свій початок у початкових класах. У віці молодшому шкільному віці відбувається розвиток усіх розумових операцій, вдосконалення мовлення, мислення та інших психічних функцій особистості. Важливими уроками початкової школи є уроки математики. Саме на цих уроках відбувається формування в учнів обчислювальних навичок. Ці навички мають бути міцні, усвідомлені та доведені до автоматизму.