Особливості виховання у дітей молодшого шкільного віку дисциплінованості - Григолінська, Тетяна; Бигар, Ганна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Стаття присвячена питанням формування дисциплінованості молодших школярів.
Keywords: молодший шкільний вік, виховання дисциплінованості