Історія української літератури першої половини ХІХ століття: Навч.-метод. посібник для студентів ІІ курсу спец. 014 Середня освіта (українська мова та література) - Kovalets, Lidija (My University, 2020)
Ковалець Л. Історія української літератури першої половини ХІХ століття: Навч.-метод. посібник для студентів ІІ курсу спец. 014 Середня освіта (українська мова та література). Чернівці : Чернівецький національний університет, 2020. 112 с.