Екологічна компетентність як обов’язкова складова шкільної географічної освіти та приклади її застосування у Хустському районі Закарпатської області - ДОБИНДА, Ірина Петрівна; Денчиля, Анна (My University, 2020)
Розглянуто важливість екологічного виховання та екологічної освіти у сучасній шкільній освіті та важливість використання екологічної компетентності при вивченні географії. Подані приклади застосування останньої у закладах Хустського району Закарпатської області.
Keywords: екологічна компетентність, екологічна освіта, екологічне виховання, екологічна ультура