Невербальна комунікація як складова процесу спілкування - Аносов, Андрій Євгенович (My University, 2023)
У дипломній роботі розглянуто питання важливості і впливу невербальної комунікаціїї на ефективність процесу спілкування Робота виконана на базі факультету педагогіки, психології та соцальної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія федьковича. Дипломна робота містить три розділи: Психологічні аспекти вивчення особливостей прояву тривожності у осіб юнацького. Емпіричне дослідження рівня тривожності у осіб юнацького віку. Шляхи подолання тривожності та її проявів у юнаків та юнок.