Аналіз результатів моніторингу втрат бджолиних колоній в Україні в умовах війни після зимівлі 2024-2025 років - Федоряк, Данило Васильович (My University, 2025)
Робота присвячена дослідженню зимових втрат колоній медоносних бджіл після зимівлі 2024-2025 років в Україні. Дослідження здійснено в рамках щорічного всесвітнього моніторингу, який проводиться некомерційною Міжнародною асоціацією COLOSS, у межах якого опрацьовано 989 анкет та проведено статистичний аналіз зимових втрат колоній медоносних бджіл в Україні.
Keywords: Apis mellifera L.; асоціація COLOSS; зимові втрати бджіл; Україна; моніторинг