Загальний аналіз гідрологічного режиму річок басейну Черемошу - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla (ВГЛ «Обрії», 2008)
В статті представлено аналіз гідрологічного режиму річок басейну Черемошу на основі даних регулярних спостережень на гідрологічних постах в даному басейні
Keywords: руслові процеси; гідрологічний режим; басейн Верхнього Пруту; басейн ріки Черемош