REPETITORIUM LATINUM - Загайська, Галина Михайлівна; Петришин, Марта Йосипівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2021)
Навчальний посібник призначений для студентів гуманітарних факультетів. У збірнику подано тести до усіх розділів граматики латинської мови. Тестування дає можливість перевірити й оцінити рівень засвоєння студентами теоретичного матеріалу, уміння застосовувати набуті знання на практиці.
Pars secunda
Keywords: латинська мова; граматика; фонетика; синтаксис