Джерела іменникових синонімічних відповідників у „Російсько-українському словнику” за ред. А. Кримського та С. Єфремова. - Gutsuliak, Tetiana, Анастасія Сидоряк (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Іменникові синонімічні відповідники, наведені в українській частині „Російсько-українського словника", відображають різні джерела лексичної синонімії ‒ це питомі слова української мови, словотвірні синоніми, новотвори, слова з переносним значенням, застаріла лексика тощо.
Сидоряк А. Джерела іменникових синонімічних відповідників у „Російсько-українському словнику” за ред. А. Кримського та С. Єфремова. Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Філологічний факультет. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. С. 207‒208. URL: https://drive.google.com/file/d/1O4tAcigGTChdf9L7w2_WoyMVqJXtgkfW/view
Keywords: Іменникові синоніми, лексикографія, словотвірні синоніми, переносне значення слова, композити, застаріла лексика, „Російсько-український словник” за ред. А. Кримського та С. Єфремова.